Сів аккумулятор на трасі? Звертайтеся до поліцейських!

Сів аккумулятор на трасі? Звертайтеся до поліцейських!

Шановні водії, якщо у вас виникли проблеми на дорозі, не зволікайте, звертайтеся по допомогу до поліції.

Про це повідомляє прес-служба ГУ НП в Одеській області. 

Правоохоронці працюють 24/7 і завжди готові підставити дружнє плече. Наприклад, нещодавно у Любашівці допомога знадобилася мешканцю Київської області, який через несправність автомобіля ризикував разом із двома пасажирками залишитися ночувати просто на трасі.

Чоловік на власному автомобілі «Honda» рухався трасою «Одеса-Київ» у напрямку столиці разом із супутницями, яким треба було їхати у той же бік. Однак був вимушений зупинитися через те, що в автівці несподівано сів акумулятор. Розуміючи, що вони не можуть ночувати в автомобілі, бо змерзнуть без опалення, громадяни зателефонували на спецлінію «102».

Надати допомогу до них прибули поліцейські з селища Любашівка. Правоохоронці доставили жінок на зупинку громадського транспорту, звідки вони вирушили додому, а в поліцейському райвідділку зарядили батарею і повернули водієві. Оскільки вже настала комендантська година, ніч чоловік провів в адміністративній будівлі поліції, а вранці поїхав додому.

Згодом на спецлінію «102» від вдячного водія надійшло повідомлення зі словами подяки на адресу співробітників поліції Івана Кумайгородського, Романа Кушти, Владислава Савескула, які не залишили його у біді, пригостили теплою їжею, допомогли з ремонтом автомобіля.

Шановні громадяни, зараз, коли країна випробовується на міцність, проявляйте єдність, допомагайте ближнім долати труднощі і пам’ятайте: поліцейські завжди поряд і готові прийти на допомогу.